Fødselsdag | Rullende cafe

1 års fødselsdagsfest med cirkustema

januar 7, 2018

Veterancampingvogn

Dette indlæg har været meget længe undervejs, men I skal ikke snydes for de fine billeder fra Sigrids 1 års fødselsdag. En af de få dage hvor sommeren viste sig fra sin allerbedste side.

Jeg elsker temafester! At planlægge og arrangere en gennemført fest hvor pynt, kager og aktiviteter går op i en højere enhed. Jeg havde længe drømt om at arrangere en rigtig cirkusfest, så det var oplagt at det blev temaet til Sigrids første børnefødselsdag. Det er om at udnytte det, inden hun selv begynder at få en mening om hvordan hendes fødselsdage skal fejres 🙂

Til Sigrids fødselsdagsfest bagte jeg en lagkage, som jeg pyntede med en flagranke og cirkusdyr. Elefanten fik en trapez bestående af en cupcakeform der blev vendt på hoved. Derudover fik vi chokoladecupcakes med billetter som pynt. Billetterne, som jeg engang fandt i Tiger, limede jeg sammen to og to om en tandstik og stak dem i kagen – nemt og meget fint. Gæsterne var inviteret til kl. 15 og vi startede med kaffe og kage, og sluttede af med hotdogs til aften.

Til bordene var vi rundt og finde nogle fine blomster – herhjemme er der intet i vejen med ukrudtsblomster 😉 Der blev sat “photo booth props” på bordene og hængt en gammel guldramme op i det store træ, så man kunne tage sjove billeder med munde, skæg, klovnenæser, tryllekunstnertøj osv. Sylvester var vild med udklædningen og var en stolt tryllekunstner. Min mor havde arrangeret et lille trylleshow med børnene, hvor de bl.a. tryllede en kanin op af hatten,og tryllede en avis våd, så man kunne hælde vand ud af den – et herligt indslag. Der blev også leget i det lille cirkustelt fra IKEA, som passede perfekt i dagens anledning. Det dejlige vejr lagde op til vandkamp og der blev kastet vandballoner på livet løs, og badet i badebassinet. Jimmis ethjulede cykel blev også fundet frem, og der blev gjort nogle ihærdige forsøg.

Det var en rigtig skøn dag i haven for hele familien, og fødselaren hyggede sig gevaldigt på sin 1 års fødselsdag. Hun fik en dukkevogn i fødselsdagsgave, som hun elsker at drøne rundt med.

Kager med cirkustema

Cirkus cupcakes

Tryllekunstner

Kagebord

Sigrid foran IKEA cirkustelt

Veterancampingvogn

IKEA cirkustelt

Sigrid med Sebra dukkevogn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *