Rullende café

Frøken Fryd er en rullende vintage café som er indrettet i en fin gammel veterancampingvogn. Herfra tager jeg rundt til fester og events, og serverer italiensk is, kaffe, kage og candyfloss. Betjeningen er i gennemført 50’er stil med forklæder og polkaprikkede kjoler, og lækkerierne langes over disken til tonerne af Chuck Berry og Jerry Lee Lewis.

Jeg rykker ud til enhver anledning, og har stået for servering til mange forskellige typer af arrangementer, fx bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb, polterabend, åbent hus, reception, jubilæum og meget mere.

Jeg samarbejder også med virksomheder, hvor man kan booke mig til alt fra messer og events til firmafester, jubilæer og receptioner. Det kan også være virksomheder der bare ønsker at forkæle sine medarbejdere med is på en varm sommerdag. Jeg rykker også ud til forretningsdrivende, som vil lave en happening for kunderne og uddele is eller candyfloss i forbindelse med fødselsdage eller åbningen af en ny butik. Campingvognen er et godt blikfang og god markedsføring hvis man vil gøre sig bemærket som virksomhed.

Priser

Priserne er vejledende ad libitum priser, men da der kan være stor forskel på hvor stort et arrangement er, og hvor længe det varer, kan prisen variere. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at få et individuelt tilbud. Vi sammensætter et uforpligtende tilbud udfra lige netop dine ønsker.
Vi kommer ud til arrangementer med 40 personer eller derover.

“Is menu” 69 kr. pr. person
5 forskellige slags italiensk is efter eget valg.

“Hele baduljen” 79 kr. pr. person
3 slags italiensk is, cupcakes, og candyfloss

Drikkevarer kan tilkøbes, og afregnes pr. stk.:
Kaffe 10 kr.
Sodavand 10 kr.

Strøm:
Der skal være adgang til strøm, denne udgift betaler lejer/arrangør.

Kørsel:
Vi holder til i St. Darum (mellem Ribe og Esbjerg). De første 25 km. pr. vej er gratis, herefter koster det 5 kr. pr. kørt km. Bro- og færgeafgifter tillægges.

Vognen kan kun lejes med personale.

Alle priser er inkl. moms

Photocredit: Anne Cathrine Omann