Rullende café

Frøken Fryd er en rullende vintage café som er indrettet i en fin gammel veterancampingvogn. Herfra tager jeg rundt til fester og events, og serverer italiensk is, cupcakes, candyfloss og kaffe. Betjeningen er i gennemført 50’er stil med forklæder og polkaprikkede kjoler, og lækkerierne langes over disken til tonerne af Chuck Berry og Jerry Lee Lewis.

Jeg rykker ud til enhver anledning, og har stået for servering til mange forskellige typer af arrangementer, fx bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb, polterabend, åbent hus, reception, jubilæum og meget mere.

 

Priser

Priserne er vejledende ad libitum priser, men da der kan være stor forskel på hvor stort et arrangement er, og hvor i landet det afholdes, kan prisen variere. Du er derfor altid velkommen til at kontakte mig for at få et uforpligtende individuelt tilbud. Jeg tager ud til både store og små arrangementer, men min mindstepris for at “rykke ud” er 2900 kr.                                                                                            

Is menu 69 kr. pr. person
5 forskellige slags italiensk is efter eget valg

“Hele baduljen” 89 kr. pr. person
3 slags italiensk is, cupcakes, og candyfloss

“Hele baduljen med drikkevarer” 99 kr. pr. person                                                                                3 slags italiensk is, cupcakes, candyfloss, kaffe og lemonade

 

Strøm:
Der skal være adgang til alm. 220v stik.

Kørsel:
Jeg holder til i St. Darum (mellem Ribe og Esbjerg), og de første 25 km. pr. vej er gratis. Bor du længere væk vil der komme et transportgebyr oveni. Jeg kører i hele landet – kontakt mig for at få udregnet en pris.

Vognen kan kun lejes med personale.

Alle priser er inkl. moms

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her.

Photocredit: Anne Cathrine Omann