Det er blevet mandag, og herhjemme er ugen er skudt igang med lækre banan cupcakes med nutella frosting. Kombinationen af banan og nutella er altid en sikker vinder.
Opskriften på banan cupcakes med nutella frosting får du lige her:
Banan cupcakes
Ca. 12 stk.
Ingredienser
- 2 æg
- 200 g. sukker
- 1 dl. rapsolie
- 180 g. hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1/4 tsk. salt
- 1 tsk. vaniljesukker
- 3 bananer
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt. Pisk herefter olien i æggeblandingen.
Bland de tørre ingredienser i en skål, og pisk det i.
Mos bananerne med en gaffel, og vend det i dejen.
Fyld dejen i cupcakeforme, de skal være ca. 2/3 fyldte.
Bag dem ved 200 grader i ca. 15 min. Tjek med en kødnål om de har fået nok.
Lad dem køle helt af inden de pyntes med nutella frosting.
Nutella frosting
Ingredienser
- 150 g. blødt smør
- 400 g. flormelis
- 2 spsk. kakao
- 1 tsk. vaniljesukker
- 150 g. nutella
- 1/4 dl. fløde
Fremgangsmåde
Pisk smørret og tilsæt gradvist flormelis. Pisk herefter vaniljesukker og kakao i.
Tilsæt nutella og pisk det godt.
Kom piskefløden i og pisk til det har en glat og cremet konsistens.
Kom nutella frostingen i en sprøjtepose og dekorer dine cupcakes.
Pynt evt. med tørrede bananskiver.
Psst….
Er du vild med cupcakes, så prøv også disse lækre chokoladecupcakes med hindbærfrosting
Skriv et svar