
Her kommer lige en opskrift mere med lækre brombær, som er i sæson lige nu. Denne gang en skøn cheesecake med brombær, serveret i små fine glas.
Cheesecake i glas er meget nemme at lave, og en fin lille portionsanrettet dessert hvis der kommer gæster. De kan med fordel laves dagen før – det bliver de kun bedre af.
Opskrift på cheesecake med brombær
4 glas
Ingredienser
Kiksebund:
- 50 g smør
- 100 digestive kiks
Ostecreme:
- 200 g philadelphia flødeost
- 1 dl creme fraiche 18%
- 5 spsk flormelis
- 1 tsk vaniljesukker
- 3 spsk limesaft
- 2 dl piskefløde
Brombærgrød:
- 200 g brombær
- 2 spsk sukker
Fremgangsmåde
Kiksebund:
- blend kiksede eller knus dem i en frysepose.
- Smelt smørret ved svag varme og rør de knuste kiks i.
- Fordel massen i bunden af glassene og pres det let sammen.
Ostecreme:
- Rør flødeost, creme fraiche, vaniljesukker, flormelis og limesaft sammen i en skål.
- Pisk fløden til skum og vend det i.
- Fordel ostecremen i glassene og stil dem på køl mindst et par timer inden de skal serveres.
Brombærgrød:
- Kom brombærrene i en gryde med sukker og kog det til bærrene er kogt ud.
- Afkøl brombærgrøden helt, og fordel den i de fire glas lige inden servering.
LÆS OGSÅ: Cheesecake med oreo og lemon curd
Summary

Recipe Name
Cheesecake med brombær
Author Name
Gitte
Published On
Skriv et svar