Når den søde tand melder sig, er det hurtigt og nemt at bikse en lækker og cremet jordbærmilkshake sammen. Jordbærmilkshake er en ægte klassiker, men milkshake kan laves i mange forskellige spændende varianter.
Server den i høje glas med flødeskum på toppen og pynt med jordbær, eller kirsebær som jeg her har gjort. Stik papirsugerør i og server milkshakes i ægte amerikansk diner stil. Den kan evt. bruges som en kølig og forfriskende sommerdessert efter en omgang burgere eller hotdogs, når menuen skal stå i 50’ernes tegn.
Ingredienser
4 glas
- 6 dl. mælk
- 4 kugler vaniljeis
- 300 g. jordbær
- 1,5 dl. piskefløde
- Pynt: jordbær eller kirsebær
Fremgangsmåde
Skyl og nip jordbærrene.
Kom mælk, vaniljeis og jordbær i en blender, og blend til den har den rette konsistens.
Hæld milkshaken i glas og server med flødeskum og evt. pynt.
Server straks.
Tip
Hvis man ikke har friske jordbær ved hånden, kan man også bruge frosne.
Smag til med sukker eller flormelis, hvis du synes der mangler sødme – det afhænger af jordbærrene der er brugt.
Hvis det skal være rigtig nemt, eller du har noget jordbæris der skal bruges, kan du blot blende det med mælk.
Psst…
Er du vild med jordbær, kunne det måske friste at prøve denne lækre version af koldskål med jordbær

Skriv et svar