
Vi fik disse fine muslingekager til Sigrids 5 års havfrue fødselsdag forrige weekend. De er meget nemme at lave af købte småkager, frosting og små spiselige perler. Dejligt simpelt, når man har en hel del forberedelser til sådan en havfrue fødselsdag! Udover de fine muslingekager blev der serveret croissant krabber, havfrue cupcakes og 5 tals havfrue kage.
LÆS OGSÅ: Ideer og opskrifter til fødselsdagen med havfrue tema
Sådan laver du muslingekager
Ca. 20 stk.
Ingredienser
- Småkager der ligner muslingeskaller (jeg købte 2 pk “blandede småkager” i Rema 1000)
- 240 g flormelis
- 40 g blødt smør
- 1/3 dl mælk
- 1 tsk vaniljesukker
- Frugtfarve el. pastafarve
- Sukkerperler
Fremgangsmåde
- Kom flormelis, smør, mælk og vaniljesukker i en skål og pisk det til en luftig creme.
- Når du kan trække frostingen op i en spids med mikseren, uden at spidsen falder sammen, er frostingen færdig. Er den for blød kan du tilsætte lidt mere flormelis.
- Kom gradvist lidt farve i frostingen, til du får den ønskede nuance.
- Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl og lav en lille “swirl” på den ene af småkagerne. Kom en småkage ovenpå og lad den “gabe” lidt.
- Placer en lille perle i muslingen.





Summary

Recipe Name
Muslingekager
Author Name
Gitte
Published On
Skriv et svar