
Det er ved at være påsketid, og herhjemme kommer vi ikke udenom cupcakes når noget skal fejres – så vi måtte selvfølgelig igang med at kreere nogle fine påske cupcakes.
Vores påske cupcakes er vanilje cupcakes. Nemt og enkelt, men heldigvis også utroligt lækkert. De er pyntet med en “rede” af chokolade frosting, hvori der er lagt små sukkeræg.
Påske cupcakes
Antal 18 stk.
Ingredienser
Vanilje cupcakes
- 125 g. smør
- 275 g. sukker
- 2 stk. æg
- 300 g. mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1/4 tsk. salt
- 2 tsk. vaniljesukker
- 2,5 dl. mælk
Chokolade frosting
- 75 g. mørk chokolade
- 150 g. blødt smør
- 325 g. flormelis
- 1,5 spsk kakao
- 2 spsk. mælk
Fremgangsmåde
Vanilje cupcakes
- Smør og sukker piskes godt sammen til det er let og luftigt.
- Tilsæt æggene et af gangen, og pisk godt imellem hvert æg.
- Bland mel, bagepulver, salt og vaniljesukker i en anden skål.
- Kom melblandingen i skålen, sammen med mælken. Pisk det forsigtigt sammen.
- Kom dejen i forme og bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 12 minutter.
Chokolade frosting
- Smelt chokoladen over vandbad, og lad det køle lidt af.
- Pisk det bløde smør sammen med flormelis, kakao og mælk.
- Tilsæt den smeltede chokolade og pisk det godt – ca. 5 min.
- Kom frostingen i en sprøjtepose og lave små “reder” på de afkølede vanilje cupcakes.
LÆS OGSÅ: Kreative påske ideer



Summary

Recipe Name
Påske cupcakes
Author Name
Frøken Fryd
Published On
Skriv et svar