
Rejecocktail a la 60’ernes USA, er en lækker og elegant snack eller appetizer. Jeg lavede disse rejecocktails til mit indlæg med inspiration til at holde Mad Men cocktail party, hvor de passer helt perfekt ind.
De stegte rejer smager super godt med den stærke sauce, med bl.a. peberrod og tabasco. Server evt. sammen med disse lækre djævleæg og grøntsagsstave med dip.
Rejecocktail
Ingredienser
Rejer
- 200 g tigerrejer med hale
- 1 spsk olivenolie
- 3 fed hvidløg
- salt og peber
Sauce
- 0,5 dl ketchup
- 2 tsk peberrod
- 1,5 tsk citronsaft
- 1 tsk tabasco
- 0,5 tsk worcestershire sauce
Fremgangsmåde
- Hak hvidløg fint og kom det på en opvarmet pande med olivenolie.
- Steg rejerne heri et par minutter. Smag til med salt og peber.
- Bland ketchup, peberrod, citronsaft, tabasco og worcestershire sauce.
- Kom saucen i små glas og sæt rejerne på kanten af glassene.


Summary

Recipe Name
Rejecocktail
Author Name
Frøken Fryd
Published On
Skriv et svar