• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Frøken Fryd

  • Blog
  • Om / kontakt
  • Samarbejde
  • Opskrifter
  • Temafester
  • DIY

Rejecocktail

9. juli 2019 by Gitte Skriv kommentar

Rejecocktail

Rejecocktail a la 60’ernes USA, er en lækker og elegant snack eller appetizer. Jeg lavede disse rejecocktails til mit indlæg med inspiration til at holde Mad Men cocktail party, hvor de passer helt perfekt ind.

De stegte rejer smager super godt med den stærke sauce, med bl.a. peberrod og tabasco. Server evt. sammen med disse lækre djævleæg og grøntsagsstave med dip.

Rejecocktail
Udskriv Pin

Rejecocktail

Ingredienser

Rejer

  • 200 g tigerrejer med hale
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • salt og peber

Sauce

  • 0,5 dl ketchup
  • 2 tsk peberrod
  • 1,5 tsk citronsaft
  • 1 tsk tabasco
  • 0,5 tsk worcestershire sauce

Fremgangsmåde

  • Hak hvidløg fint og kom det på en opvarmet pande med olivenolie.
  • Steg rejerne heri et par minutter. Smag til med salt og peber.
  • Bland ketchup, peberrod, citronsaft, tabasco og worcestershire sauce.
  • Kom saucen i små glas og sæt rejerne på kanten af glassene.
Veterancampingvogn pyntet op til Mad Men fest
Vintage barvogn
Summary
recipe image
Recipe Name
Rejecocktail
Author Name
Frøken Fryd
Published On
2019-07-09

Skrevet i: Opskrifter Tags: Mad Men

Previous Post: « Djævleæg
Next Post: Gin Gimlet »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Frøken Fryd profilbillede

VELKOMMEN TIL

Frøken Fryd er et festligt og nostalgisk univers, hvor du finder lækre opskrifter, inspiration og DIY’s til din næste fest. Min lille veteran campingvogn “Frøken Fryd” er midtpunktet når der pyntes op til forskellige temafester – kig dig omkring og bliv inspireret 🙂

Nyhedsbrev

Kategorier

  • DIY
  • Iværksætteri
  • Livsstil
  • Opskrifter
  • Temafester

Footer

Nyhedsbrev

Copyright © 2021 Frøken Fryd on the Foodie Pro Theme