
En picnic-tur i det fri kræver nogle simple retter, som er nemme at have med på farten. Her er sandwich er en klassiker, der er svær at komme udenom.
Vi medbragte lækre sandwich med bresaola, som er italiensk lufttørret saltet oksefilet. Herudover indeholdt de vesterhavsost fra Thise, tomat og ærteskud. Smurt med en lækker spread af flødeost, chornichoner og grov sennep. Virkelig lækkert og anbefalelsesværdigt!
Udover sandwich, medbragte vi en lækker pastasalat, cookies og praktiske cheesecake i glas.
Sandwich med bresaola
Antal 4
Ingredienser
- 2 stk. baguettes
- 0,5 bk. ærteskud
- 150 g. bresaola
- 200 g. vesterhavsost el. anden ost
- 3 stk. tomater
Senneps spread
- 150 g. flødeost naturel
- 1-2 tsk. grov sennep
- 3 spsk. finthakkede cornichoner
Fremgangsmåde
- Rør senneps spread sammen af flødeost, grov sennep og finthakkede cornichoner.
- Skær brødene over på langs, og smør dem med senneps spread.
- Fordel ærteskud på bunden, og herefter breasola, ost og tomatskiver.
- Kom den øverste del af brødet på, og skær begge baguettes over.



Summary

Recipe Name
Sandwich med bresaola
Author Name
Frøken Fryd
Published On
Skriv et svar