Citronfromage
Udskriv Pin

Citronfromage

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 3 stk. pasteuriserede æg
  • 100 g. sukker
  • 2 stk. citroner
  • 2 tsk. reven citronskal
  • 3 dl. piskefløde + lidt ekstra til at pynte med

Fremgangsmåde

  • Udblød husblas i koldt vand. Pisk imens æg og sukker lyst og luftigt. 
  • Kom den opblødte husblas op i en gryde og smelt det ved svag varme. 
  • Hæld saften fra citronerne, samt revet citronskal ved under omrøring. 
  • Rør herefter citronsaft med husblas i æggemassen, mens du pisker godt. 
  • Pisk fløden til skum og vend det i.
  • Kom fromagen i en skål, eller i portionsglas, og sæt på køl i mindst 3-4 timer.
  • Før servering piskes lidt ekstra flødeskum som kommes i en sprøjtepose med tylle. Pynt fromagen og server.