Hjemmelavede påskeæg
Udskriv Pin

Hjemmelavede påskeæg med marcipan og nougat/daim crunch

Antal 10 stk.

Ingredienser

  • 50 g. daim
  • 100 g. nougat
  • 400 g. marcipan
  • 200 g. overtrækschokolade

Fremgangsmåde

  • Hak daimen og rør det sammen med nougaten. Tril blandingen til 10 små kugler.
  • Sæt dem i fryseren i ca. 30 min., så de er til at arbejde med når marcipanen skal formes rundt om. 
  • Del marcipanen i 10 stykker. Tryk dem let flade og form dem rundt om nougaten til et påskeæg. 
  • Sæt påskeæggene på et papirsugerør eller en pind.
  • Hak chokoladen fint og kom 2/3 i en varmefast skål over et vandbad. Rør rundt i chokoladen til den er smeltet, og tag det af varmen. 
  • Kom den resterende 1/3 af chokoladen i, og rør rundt til det er smeltet. 
  • Overtræk påskeæggene med chokolade, og pynt dem med det du har lyst til.