Cookies med chokolade
Udskriv Pin

Cookies med chokolade

Antal 20 stk.

Ingredienser

  • 225 g. blødt smør
  • 150 g. sukker
  • 200 g. farin
  • 2 stk. æg
  • 350 g. hvedemel
  • 0,5 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 0,5 tsk. salt
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 150 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Pisk smør, farin og sukker.
  • Tilsæt æg og pisk igen.
  • Bland hvedemel, bagepulver, natron, vaniljesukker og salt. Rør det i dejen lidt efter lidt.
  • Hak chokoladen og vend det i.
  • Del dejen i ca. 18-20 kugler, og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem let flade.
  • Bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 12 min. Hold øje med dem, de skal være let brune og sprøde i kanten, og bløde i midten.
  • Lad dem afkøle på en bagerist.