Popcorn cupcakes til filmaften
Udskriv Pin

Popcorn cupcakes

Antal 12 stk.

Ingredienser

Gulerodscupcakes

  • 175 g brun farin
  • 1,5 dl rapsolie
  • 2 stk æg
  • 150 g mel
  • 0,5 spsk kanel
  • 0,5 tsk fint salt
  • 1 tsk natron
  • 175 g gulerødder

Cream cheese frosting

  • 100 g cream cheese / flødeost naturel
  • 50 g blødt smør
  • 250 g flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • popcorn til pynt

Fremgangsmåde

Gulerodscupcakes

  • Pisk først farin og olie grundigt. Pisk herefter æggene i et af gangen.
  • Bland mel, kanel, salt og natron, og rør det sammen.
  • Riv gulerødderne, og vend det i dejen.
  • Kom dejen i cupcakeforme og bag dem ved 180 grader i ca. 15 minutter.

Cream cheese frosting

  • Pisk flødeost, smør, flormelis og vaniljesukker til en luftig creme. Tilsæt lidt mere flormelis hvis frostingen virker for blød.
  • Kom frostingen i en sprøjt pose og dekorer dine cupcakes. Pynt med popcorn på toppen.