Go Back

Gurli Gris banan cupcakes

Antal 12 stk.

Ingredienser

Banan cupcakes

  • 2 stk. æg
  • 200 g. sukker
  • 1 dl. rapsolie
  • 180 g. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 3 stk. bananer

Chokolade frosting

  • 275 g. flormelis
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 3/4 dl. nesquickpulver
  • 1/2 dl. kakaopulver
  • 50 g. blødt smør
  • 1/2 dl. mælk

Fremgangsmåde

Banan cupcakes

  • Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt. Pisk herefter olien i æggeblandingen.
  • Bland de tørre ingredienser i en skål og pisk det i.
  • Mos bananerne med en gaffel, og vend det i dejen.
  • Fyld dejen i cupcakeformene. De skal være ca. 2/3 fyldte.
  • Bag dem ved 200 grader i ca. 15 min. Tjek med en kødnål om de har fået nok.
  • Lad dem køle af inden de pyntes med chokolade frosting.

Chokolade frosting

  • Bland alle ingredienserne i en skål og pisk det godt med en håndmixer eller i en røremaskine.
  • Smør chokolade frostingen på de afkølede cupcakes.