Go Back

Spøgelsescupcakes

Antal 20 stk.

Ingredienser

Chokoladecupcakes

  • 250 g mel
  • 225 g sukker
  • 1 tsk natron
  • 50 g kakao
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 dl mælk
  • 100 g smeltet margarine
  • 2,5 dl yoghurt naturel
  • 1 stk æg

Vaniljefrosting

  • 75 g blødt smør
  • 550 g flormelis
  • 0,75 dl mælk
  • 2 tsk vaniljesukker
  • smeltet chokolade

Fremgangsmåde

Chokoladecupcakes

  • Bland mel, sukker, natron, kakao og vaniljesukker i en skål.
  • Rør mælk, yoghurt, smeltet margarine og æg sammen i en anden skål.
  • Kom det hele i samme skål og pisk det sammen.
  • Fyld dejen i forme og bag dem ved 200 grader i ca. 14 min.

Vaniljefrosting

  • Bland alle ingredienserne i en skål og pisk det til en luftig creme.
  • Når du kan trække frostingen op i en spids med din elpisker, og spidsen ikke falder sammen, så er frostingen færdig. Du kan evt. tilsætte lidt mere flormelis hvis den virker for blød.
  • Kom frostingen i en sprøjtepose med en rund tylle, og dekorer dine cupcakes.
  • Smelt en lille smule chokolade, kom det i en sprøjtepose og lav øjne og mund.